Üdvözlöm a weboldalon!

Üzleti felhasználás

ENGEDJE SZABADSÁGRA VENDÉGEIT!

Bővítse szolgáltatásait egy gyorsan megtérülő és hasznot hozó eszközzel a

Suhanbongóval!!

Már Európa városaiban ismert és kedvelt közlekedési eszköz a segway®, amellett, hogy kiválóan alkalmas a városi közlekedésre, nem elhanyagolható tény, hogy környezetkímélő és költséghatékony az üzemeltetése, de megvásárlása elég drága (kb.:1,5 millió/db) mulatság. Viszont két kerékkel „megtoldva” jóval olcsóbb és nem kell tanulni a használatát. Vendégei örömmel használják majd városnézéshez, kiránduláshoz, bevásárló körutakhoz.

Hogy miért ajánlom elsősorban a vendéglátás szakterületére?

Mert úgy gondolom, hogy a szállodák, hotelek, campingek tudják egész évben maximálisan kihasználni, ebben a közlekedési eszközben rejlő üzleti lehetőségeket. De a kölcsönzőknek, utazási és programszervező irodáknak is nagy hasznot hozhat a kis befektetés. 

Ebben a nehéz gazdasági helyzetben a legerősebb és a legkreatívabb szolgáltatásokat nyújtók maradnak és maradhatnak talpon. Ha Önök bővítik/fejlesztik szolgáltatásaikat a nálunk még extrém városnézés lehetőségével, biztos nyerők lesznek. Az sem elhanyagolható tény, hogy a befektetésük rövid megtérülését követően, akár busás hasznot is kaphatnak a Suhanbongó tulajdonjogával együtt. (Pl: 3,5-4 órás városnézés 8-15.0000,-Ft/fő) A GPS-el felszerelt Suganbongók nem csak a tájékozódásban segítenek, hanem figyelemmel kísérik a már megtett kilométereket is. Használata könnyű és egyszerű.

Előnyei:           

- Garantáltan gyors, 2-3 hónapos megtérülési idő. Például: 1 db Suhanbongó minimális használatára kalkulálva; napi egy vendéggel, havi 20 nappal és 8.000,-Ft bérleti díjjal -4 órára- számolva (160.000,-Ft/hó) 2 hónap a megtérülés. De természetesen mindenki saját maga dönt a szolgáltatás díjáról.

- Rövid időn belül hasznot termel, a minimális üzemben tartási költség (2-300,-Ft egy feltöltés) nem számottevő.

- Azzal mindenki tisztában van, hogy az elégedett, azaz visszajáró szállóvendég a legjobb befektetés.

- Az újdonság hatása sem elhanyagolható, de a kreatív szolgáltatás új, esetleg más szállodák vendégeit is csábíthatja.

- Ha a kihasználtságot fokozni szeretné, nem csak a szállóvendégeknek teszi lehetővé a bérlést.

- Ha egy palásttal szereli fel Suhanbongóját, saját magát reklámoztathatja (vagy kiadhatja a felületet) úgy, hogy „bérlői” fizetnek azért, hogy népszerűsítsék szolgáltatásaikat!!

 

Főbb paraméterek:

 

Hatótávolság:                25 - 30 km egy töltéssel. A hatótávolság a használat körülményeitől függően változhat. Függ a terepviszonyoktól, a használó súlyától, melyet kb:125kg-ban maximált a gyártó, és a használt sebességtől is.

Sebesség:                     16-18km/h között a használat körülményeitől függően.

Ára:                               Típustól függően nettó 200.000,- Ft - tól.

 

 

NEWHOSTING.HU, ingyenes webhosting szolgáltató